Wordpress websites

Resultaatgerichtte WordPress websites

 • Custom design
 • Geoptimaliseerd voor mobiele users
 • Gebouwd voor resultaat
 • Gebruiksvriendelijk
Meer informatie

Nu met 6 maanden gratis hosting

WordPress websites laten bouwen

WordPress websites zijn op afstand de meest gebruikte websites in Nederland en daarbuiten. WordPress websites zijn namelijk erg stabiel en gebruiksvriendelijk. Omdat er voor vrijwel alle toepassingen wel reeds ontwikkelde thema’s of plugins beschikbaar zijn liggen de ontwikkelkosten vaak lager dan bij andere platformen. Voor ons was de keus ook logisch, om standaard bij het bouwen van een website voor WordPress te kiezen.

Hosting & Updates

Wij kunnen uw website hosten. Het voordeel hierbij is dat wij veel makkelijker en dus goedkoper aanpassingen kunnen doorvoeren.

Website onderhoud

Wij bieden voordelige mogelijkheden om uw website te laten onderhouden met een strippenkaart met onderhoudsuren tegen een gereduceerd tarief.

Website onderhoud

Wat kunt u van ons verwachten?

Resultaatgerichte WordPress websites


Omdat mobiel verkeer momenteel goed is voor ruim de helft van al het internetverkeer is het absoluut essentieel om de website juist voor mobiele gebruikers te optimaliseren. Moderne websites hebben eigenlijk altijd een responsive ontwerp. Hierdoor past de website zich aan op het schermformaat van de gebruiker. Hierdoor hoeven mobiele users niet in en uit te zoomen en staat alles onder elkaar in plaats van naast elkaar.

Maar een voor desktop ontworpen website is lang niet altijd gebruiksvriendelijk op mobiel. Daarnaast converteren mobiele bezoekers veelal op een andere manier. Hierdoor moet het design voor mobiel enigzins aangepast worden of moeten zelfs totaal andere elementen bevatten dan de desktop variant om gebruiksvriendelijk te zijn.

Deel uw project met ons

WordPress websites hebben helaas vaak de ervaring dat ze erg langzaam kunnen zijn. Dit komt doordat websites zijn gemaakt met hulp van zeer complexe WordPress thema's met enorm veel opties. Voor al deze opties is er code geschreven die ondanks dat deze wellicht niet gebruikt wordt geladen moet worden. Daarnaast wordt er lang niet altijd rekening gehouden met zaken als het formaat van afbeeldingen en caching.

In feite bouwen wij eigenlijk altijd een op maat gemaakt thema waar wij rekening houden met laadsnelheid, beperken we het gebruik van scripts en richten de website zo in dat deze snel zal laden.

Hosting is in sommige gevallen ook een beperkende factor. Bij externe hostingbedrijven hebben we hier weinig invloed op. Wel bieden wij de optie om deze op onze servers te hosten. Deze zijn optimaal ingericht voor het gebruik met WordPress en gezien we deze omgeving ook tijdens het bouwen gebruiken is de website optimaal hierop afgestemd. Na het bouwen van een WordPress website geven wij ook een flinke korting en aantrekkelijke tarieven voor klanten die hier gebruik van willen maken.

Deel uw project met ons

Wij bouwen uw nieuwe WordPress website op maat. Hierdoor hebben we volledig controle over de broncode. Hierbij schrijven we nette code die SEO proof is. We hanteren een aantal technische SEO technieken waaronder het correct toepassen van titels en afbeeldingen maar ook het toevoegen van semantische tag's. Hierdoor kunnen we aan zoekmachines aangeven hoe de pagina is ingedeeld, waar ze belangrijke informatie kunnen vinden en wat voor informatie dit is. Hierdoor geven we de website alvast een zetje in de rug op SEO gebied.

Uiteraard gaat alleen de technische opbouw van de website onvoldoende zijn op op de 1e positie in Google te komen. Hiervoor is wel meer nodig zoals het schrijven van kwalitatief goede content, maar met het correct implementeren van de technische SEO is alvast een stap in de juiste richting.

Deel uw project met ons

Standaard ontwerp

Een eenvoudige website baseren we op een bestaand ontwerp en vullen deze met uw teksten en beeldmateriaal.
In de regel bestaan dit soort websites uit 3 a 4 pagina's die veelal via een drag & drop editor kunnen worden beheerd.
Maatwerk, plugins of aanpassingen aan het ontwerp zijn veelal mogelijk tegen een meerprijs.

Op maat gemaakt ontwerp

Voor een WordPress website op maat maken wij een uniek ontwerp in uw huisstijl.
We richten uw website zo in dat deze optimaal aansluit op uw doelgroep en uw marketingstrategie.
Diverse maatwerk functionaliteit zoals het gebruik van plugins en integraties met externe systemen.

Meest gekozen

Uitgebreide website op maat

Wanneer u een op maat gemaakte WordPress website wilt met diverse op maat gemaakte opties.
In veel gevallen kunnen we reeds ontwikkelde plugins gebruiken. In andere gevallen kunnen wij deze zelf voor u ontwikkelen.
We steken extra tijd en moeite in de snelheid, SEO en usability van de website op verschillende devices.

Volledig ontzorgd

Website beheer door ons laten doen

Een mooie nieuwe website is leuk, maar deze moet ook onderhouden worden. Denk hierbij aan periodieke updates om uw WordPress website up to date en goed beveiligd te houden. Maar u zult ook regelmatig nieuwe content moeten plaatsen of aan te passen. Denk aan het aanpassen van prijzen na acties of het testen van nieuwe landingspagina’s. Wanneer u zich vooral met uw bedrijfsvoering wilt bezighouden en in mindere maten met het beheren en aanpassen van uw website, dan kunnen wij u helpen met het technische gedeelte hiervan.

Wanneer wij uw website ook hosten kunnen wij deze makkelijker monitoren op fouten en aanpassingen sneller en dus goedkoper doorvoeren. Onze servers werken ideaal met WordPress. Zodoende weten wij zeker dat de server en de website goed op elkaar zijn afgestemd en er geen problemen ontstaan. Daarnaast kunnen we processen automatiseren waardoor wij kosten efficiënt kunnen werken. Voor overige werkzaamheden bieden wij voordelige onderhoudsuren aan.

 • Hosting op een snelle server die optimaal aansluit op WordPress
 • Uw website up to date
 • Security monitoring
 • Verbeteren van de webpagina’s
 • Nieuwe pagina’s maken

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor website onderhoud

Deel uw project met ons

  Swipe navigatie en afbeeldingen om meer te zien

  Case study

  Bekijk een aantal projecten waar wij trots op zijn

  Google Analytics

  Met hulp van Google Analytics maken wij het verkeer op uw website en het zoekgedrag van uw bezoekers inzichtelijk zodat u de juiste marketingbeslissingen kunt maken. Voor de inrichting hiervan maken we gebruik van een aantal handige tools zoals Google Tag Manager en Data Studio die ervoor kunnen zorgen dat we diepgaande analyses kunnen maken en simpele rapportages kunnen maken die iedereen begrijpt.

  Google Analytics

  Google Ads

  Als een website onvoldoende verkeer genereert zal deze hoe mooi deze ook is, niet het gewenste resultaat opbrengen. Door advertenties op Google in te zetten helpen wij onze klanten hun doelstellingen te behalen. Omdat we op zoekgedrag kunnen targetten kunnen we heel specifiek bezoekers naar de website halen (en behouden) die aangeven interesse te hebben in uw diensten. Hiermee kunnen we op korte termijn goede resultaten boeken.

  Google Ads

  Heeft u nog vragen?

  Neem direct contact op met een van onze specialisten

  Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder met vragen over hoe wij u het beste kunnen helpen groeien.   Geef aan wat wij voor u kunnen betekenen

   Website laten makenOnline marketingHosting