Website laten maken

Voor websites met meer online resultaat

 • Custom design
 • Geoptimaliseerd voor mobiele users
 • Gebouwd voor resultaat
 • Gebruiksvriendelijk
Meer informatie

Start direct
website laten maken

Website laten maken

Wilt u een website laten maken dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een in Almere gevestigd bedrijf wat zich vooral bezighoud met het bouwen van op maat gemaakte websites die veelal in WordPress worden gebouwd.

Een goede website met een op uw bedrijf afgestemd design levert meestal meer resultaat op dan een standaardontwerp. Als u ons een website laat maken dan houden wij rekening met een hoop factoren om tot een kwalitatief goede website te komen. Denk hierbij aan een custom design, nette code die optimaal is geschreven voor zoekmachines en we zorgen ervoor dat belangrijke actiepunten die belangrijk zijn om uw bezoekers om te zetten in klanten duidelijk op uw website naar voren komen op alle apparaten.

WordPress Website

Wij bouwen uw website op maat in WordPress. Hierdoor heeft u een gebruiksvriendelijk CMS tot uw beschikking.

Meer over WordPress websites

Uniek ontwerp

Onze designers en marketeers werken samen om een mooi en conversiegericht ontwerp te maken in uw huisstijl.

Wat voor website heeft u nodig?

Eenvoudige website

Op bestaand ontwerp gebaseerd
Site bestaat veelal uit tekst en beeldmateriaal
De hoeveelheid maatwerk is beperkt

WordPress op maat

Uniek WordPress thema op maat
Naast tekst en beeldmateriaal ook specifieke op maat gemaakte functionaliteit
Volledig vanuit WordPress te beheren
SEO vriendelijke code
Op conversie ingerichte landingspagina's

Meest gekozen

E-commerce website

Webwinkel op maat of op basis van een bestaand ontwerp
Diverse winkelwagen systemen mogelijk
Diverse integraties mogelijk
Koppeling met Google Analytics

Webapplicatie

Op maat gebouwde website of webapplicatie
Veel maatwerk en complexe functionaliteit
Bedrijfssoftware
Single Page Applications
Progessive Web Apps

Volledig ontzorgd

Website inclusief updates en onderhoud

Wij zien dat nadat we een mooie nieuwe website hebben gemaakt er vaak niet meer naar de website wordt omgekeken. Dit komt veelal omdat er toch te weinig kennis van het beheren van websites in huis is of simpelweg niet voldoende tijd. Dit is erg jammer want uw website is veelal het eerste contactmoment wat u met uw potentiële klant heeft en u wilt tenslotte dat ze via uw website een aankoop of aanvraag doen.

Om deze reden bieden wij een volledig gemanagede oplossing aan. Hierbij kunnen wij uw website op onze servers hosten, hierdoor kunnen wij uw website monitoren en veel makkelijker updates en aanpassingen doorvoeren dan wanneer u deze in uw eigen omgeving heeft staan. Naast de hosting bieden wij onderhoudsuren aan via een strippenkaart welke tegen een tegen een gereduceerd tarief aangeschaft kan worden.

Hosting & updates

Wij kunnen uw website hosten. Het voordeel hierbij is dat wij veel makkelijker en dus goedkoper aanpassingen kunnen doorvoeren.

Website onderhoud

Wij bieden voordelige mogelijkheden om uw website te laten onderhouden met een strippenkaart met onderhoudsuren tegen een gereduceerd tarief.

Website onderhoud

Deel uw project met ons

  Swipe navigatie en afbeeldingen om meer te zien

  Case study

  Bekijk een aantal projecten waar wij trots op zijn

  Lorejas
  wordpress websites

  WordPress websites

  WordPress websites zijn op afstand de meest gebruikte websites in Nederland en daarbuiten. WordPress websites zijn namelijk erg stabiel en gebruiksvriendelijk. Omdat er voor vrijwel alle toepassingen wel reeds ontwikkelde thema’s of plugins beschikbaar zijn liggen de ontwikkelkosten vaak lager dan bij andere platformen. Voor ons was de keus ook logisch, om standaard bij het bouwen van een website voor WordPress te kiezen.

  WordPress Websites

  webwinkels

  Webwinkels

  Webwinkels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Er zijn echter grote verschillen op wat voor platform deze gebouwd worden met verschillende voor en nadelen. Wij kunnen bijvoorbeeld een simpele webwinkel realiseren op basis van WordPress maar deze heeft lang niet zoveel mogelijkheden als de veel complexere Magento webwinkels.

  Webwinkels

  webapplicaties

  Webapplicaties

  Voor complexe projecten zoals webapplicaties is maatwerk noodzakelijk. Wij kunnen dit soort projecten realiseren door alles op maat te bouwen met hulp van een framework. Denk hierbij aan complexe websites, single page webapplicaties of progressive webapps om er zo een paar te noemen.

  Webapplicaties

  Heeft u nog vragen?

  Neem direct contact op met een van onze specialisten

  Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder met vragen over hoe wij u het beste kunnen helpen groeien.   Geef aan wat wij voor u kunnen betekenen

   Website laten makenOnline marketingHosting