Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten bouwen

 • Volledig maatwerk
 • Progressive web apps (PWA)
 • JavaScipt frameworks en NodeJs
 • Eventueel met onderhoud en hosting
Meer informatie

Webapplicaties laten bouwen

Webapplicaties zijn websites die complexe functionaliteit hebben. Om deze reden kunnen voor dit soort projecten geen standaard CMS systemen gebruikt worden en is het nodig deze volledig op maat te bouwen. Hierbij gebruiken wij dan frameworks of libraries waarmee we de webapplicaties volledig zelf kunnen bouwen en overal controle over hebben.

 • Volledig te customizen
 • Complexe functionaliteit
 • Integratie met externe services
 • Vrijwel onbeperkte mogelijkheden

Webapplicaties vereisen altijd maatwerk. Neem contact op voor het advies op dit gebied

vueJS

VueJS

Wij maken voor als front-end framework vooral gebruik van Vue. Dit is een modern JavaScript framework waarmee we Single Page Applications kunnen maken. Met andere woorden zijn websites of webapplicaties die de content op site kunnen laden zonder steeds opnieuw een nieuwe pagina te laden. Hierdoor zijn deze super snel en dragen bij, bij een super gebruikservaring.

Laravel

Laravel

Laravel is een zeer goed PHP framework voor het bouwen van op maat gemaakte websites. We gebruiken dit framework veelal voor complexere websites die we liever niet in WordPress bouwen en voor webapplicaties. Laravel heeft het voordeel dat we relatief snel hierin een website of webapplicatie kunnen bouwen en het werkt super snel. Dit zijn in feite Multi Page Applications wat bestaat uit diverse verschillende pagina’s. We kunnen Laravel ook combineren met een front-end javaScript framework om er een Single Page Application van te maken. In dat geval gebruiken we Laravel alleen voor het communiceren met de database en verwerken van server side script.

Bedrijfssoftware

Om uw bedrijfsprocessen te automatiseren kan het handig zijn om hier software voor te ontwikkelen. Het meest praktische is het om hier een webapplicatie voor te ontwikkelen. Dit zijn op maat gebouwde programma’s die door uw medewerkers of klanten gebruikt kunnen worden en gekoppeld kunnen worden aan bijvoorbeeld de software van uw leveranciers en uw boekhouding om zo veel tijd te besparen.

Koppelingen

Om een koppeling te realiseren tussen twee software systemen is een API nodig. Veel partijen hebben een dergelijke koppeling die wij kunnen gebruiken om met hun servers te communiceren. Hierdoor kunnen wij uw bedrijfsprocessen samenvoegen in een applicatie die alles voor uw regelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website waar uw klanten direct een ticket kunnen kopen die vervolgens automatisch bij uw leverancier wordt aangekocht en automatisch gefactureerd.

Technieken

Voor het bouwen van webapplicaties maken wij gebruik van PHP frameworks, JavaScript frameworks en NodeJs met bijbehorende databases. Maar we kunnen ook alleen een front-end systeem gebruiken om hier bepaalde functionaliteit in te bouwen en dit koppelen aan een gebruiksvriendelijk systeem zoals WordPress waar uw medewerkers mogelijk al mee bekend zijn. Dit kunnen wij op uw of onze eigen servers hosten en deze onderhouden.

 • Via een webbrowser toegankelijk
 • Makkelijk door te ontwikkelen
 • Koppelingen met diverse externe systemen

Swipe navigatie en afbeeldingen om meer te zien

Case study

Bekijk een aantal projecten waar wij trots op zijn

ecologic pelletkachels
SAFE Ruimteverhuur
google analytics

Google Analytics

Om het gebruik en surfgedrag van uw bezoekers goed in kaar te brengen zetten wij Google Analytics in. Hier zal wel h.e.e.a. voor gedaan moeten worden om de juiste informatie correct en duidelijk in rapportages te zetten. Hiervoor zetten wij tools tools als Google Tag Manager in en zorgen dat er duidelijke rapportages naar uw of uw stakeholders worden gestuurd middels Google Data studio.

Google Analytics

Google Ads

Als een webapplicatie onvoldoende verkeer genereert zal deze hoe handig deze ook is, niet het gewenste resultaat opbrengen. Door advertenties op Google in te zetten helpen wij uw doelstellingen te behalen. Omdat we op zoekgedrag kunnen targetten kunnen we heel specifiek bezoekers naar de website halen (en behouden) die aangeven interesse te hebben in uw diensten. Hiermee kunnen we op korte termijn goede resultaten boeken.

Google Ads

google ads

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met een van onze specialisten

Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder met vragen over hoe wij u het beste kunnen helpen groeien.  Geef aan wat wij voor u kunnen betekenen

  Website laten makenOnline marketingHosting