Website onderhoud

Website onderhoud & updates

 • Website blijft veilig en up to date
 • Eventuele problemen lossen we gelijk op
 • We plaatsen nieuwe pagina's
 • Hosting & updates
Meer informatie

Website door ons laten onderhouden

Websites zijn nooit klaar en moeten continue doorontwikkeld en verbeterd worden. In de regel worden site zo gebouwd dat u hier nieuwe content op moet kunnen plaatsen. maar wellicht dat u tegen wat zaken aanloopt waar u niet heel goed uitkomt. Het is wellicht verstandig om dit website onderhoud uit te besteden.

 • Uw website up to date houden
 • Nieuwe functionaliteit toevoegen
 • Bugs of problemen oplossen
 • Nieuwe landingspagina’s maken
 • Verbeteren van de website

U kunt vooraf tegen een gereduceerd tarief een strippenkaart met onderhoudsuren inkopen

updates

Hosting & updates

Wanneer u niet structureel uw website, thema en plugins update zullen deze veiligheidsrisico’s gaan vormen en kan uw website mogelijk gehacked worden. Websites die bij ons in de webhosting zitten kunnen wij goed in de gaten houden en we kunnen de belangrijkste updates kosteloos automatisch updaten. Deze abonnementen hebben wij al vanaf €4,95 per maand.

Wilt u dat wij uw website actief up to date houden, dan loggen wij hier eens per kwartaal op in en zorgen dat alle software up to date is en alle bug’s opgelost. In de meeste gevallen zullen deze updates zonder problemen geïnstalleerd kunnen worden maar soms kunnen nieuwe updates de website breken. Om deze reden kunnen wij deze diensten alleen op basis van nacalculatie uitvoeren.

onderhoudsuren

Onderhoudsuren

Wij kunnen divers websiteonderhoud voor u doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan het ontwerp, een plugin installeren of nieuwe pagina’s toevoegen. Wanneer u deze taken liever niet zelf uitvoert kunnen wij dat voor u regelen. Deze werkzaamheden voeren wij uit op basis van nacalculatie. Wilt u regelmatig gebruik maken van deze diensten dan is het interessant om vooraf een strippenkaart met uren in te kopen tegen een gereduceerd tarief.

Strippenkaart onderhoudsuren

U kunt een strippenkaart met onderhoudsuren tegen een gereduceerd tarief kopen. Met een strippenkaart koopt u vooraf steeds een blok van 10 uur. Deze uren kunnen wanneer nodig gebruikt worden voor aanpassingen of verbeteringen van uw website. Hierbij doen wij ons best om dit zo spoedig mogelijk door te voeren. We kunnen echter niet garanderen dat er gelijk iemand beschikbaar is. De uren worden verrekend op basis van nacalculatie. Na verloop van bepaalde werkzaamheden zullen wij u een overzicht toezenden met de actuele stand van zaken.

De onderhoudsuren hebben een geldigheidsduur van 2 jaar na de aankoop.

 • Losse uren €55,-
 • Strippenkaart 10 uur €450,-

Strippenkaart bestellen

Bespaar op uw onderhoudskosten en bestel direct een strippenkaart