Eenvoudige websites

Betaalbare website

 • Goedkope website
 • Tegen meerprijs op maat te maken
 • Keus uit vele WordPress thema's
 • Gebruiksvriendelijk
Meer informatie

Eenvoudige website laten maken

Eenvoudige websites zijn websites die vaak simpele sites die weinig maatwerk vereisen en veelal op reeds ontwikkelde software gebouwd worden. Wil je een eenvoudige en vaak goedkope website, dan zijn er een aantal opties. Een van de beste opties hierbij is om gebruik te maken van reeds ontwikkelde wordpress thema’s en die in te vullen. Je hebt dan geen unieke website, maar de vraag is of die ook echt nodig hebt.

In veel gevallen volstaat een simpele reeds ontwikkelde website prima met her en der wat aanpassingen om deze er beter uit te laten zien en ervoor te zorgen dat u een professionele uitstraling met uw website heeft.

eenvoudige website

Wat kunt u van een eenvoudige website verwachten?

Goed en goedkope WordPress websites


Voor WordPress zijn vele duizenden WordPress thema's ontwikkeld die je kunt aanschaffen. Deze thema's voldoen meestal niet helemaal alle verwachtingen en moeten alsnog aangepast worden om hier een professioneel uitziende website van te maken die bezoekers omzet in klanten. Desalniettemin kunnen deze thema's een prima uitgangspunt zijn waardoor enorm veel tijd bespaard kan worden in het ontwikkelen van uw nieuwe website.

Een eenvoudige website hoeft niet een op een overgenomen te worden van een Wordpress template. Ik veel gevallen maken we zelfs een uniek ontwerp en gebruiken vervolgens een goed doorontwikkeld thema om de website in te bouwen. Op deze manier kunnen we snel schakelen en dat is prettig voor een betaalbare prijs voor uw website.

Deel uw project met ons

Een simpele website heeft echter vaak geen aanvullende functionaliteit anders dan tekst en beeldmateriaal. Voor aanvullende functionaliteit zoals contactformulieren, nieuwsbrieven of andere handige tools kunnen we veelal het beste gebruik maken van plugins. Dit zijn handige programma's die in je site geïnstalleerd kunnen worden. Binnen WordPress zijn er enorm veel van deze plugins beschikbaar. Vaak nog gratis ook. Door deze te gebruiken kunnen wij relatief snel bepaalde zaken realiseren en is het lang niet altijd nodig om zelf deze functionaliteit te bouwen waar veel tijd in zou gaan zitten.

Helaas zitten hier ook wat nadelen aan vast. Zo is het vaak lastig of niet of nauwelijks mogelijk om wat aan de functionaliteit van een plugin te veranderen en is het design op de website veelal maar beperkt aan te passen. Maar in veruit de meeste gevallen is het gebruik van een goede WordPress plugin een hele goede manier om snel bepaalde zaken te realiseren.

Deel uw project met ons

Maatwerk wil niet perse zeggen dat uw website volledig op maat is gemaakt. In veel gevallen is het een mix van zaken die op maat gemaakt worden in combinatie van het gebruik van reeds ontwikkelde technieken. Voor de iets wat professionelere websites maken we al snel een grafisch ontwerp van de website zodat deze beter aansluit bij uw bedrijf en producten met duidelijke actiepunten op de juiste plek. Maar een dergelijke website wordt vaak gewoon in een kanteklaar WordPress thema gebouwd waar we de nodige maatwerk aanpassingen in doen om deze conform het design te maken.

Voor bepaalde zaken kan het wel handig zijn om daar echt even goed naar te kijken. Denk hierbij aan de werking van bepaalde acties op uw website. Mogelijk moet de website op mobiel wat anders werken dan op een desktop of wilt u bepaalde zaken aan elkaar koppelen. In deze gevallen kunnen wij uw website of die nu op basis van een reeds ontwikkeld ontwerp of volledig op maat is aanpassen en deze functionaliteit toevoegen. Dit kan op een manier die redelijk kosten efficiënt is.

Deel uw project met ons

Ja leuk die offertes maar wat kost het?

Wat kost een website

De kosten voor een website kunnen per project erg variëren. Dit heeft veelal te maken met de complexiteit en hoeveel tijd het kost om een project af te ronden. Het volledig op maat bouwen van een website kan soms weken in beslag nemen en voor bepaalde webapplicaties zelfs langer. Dit is echter lang niet altijd nodig. In veel gevallen kunnen we vanuit een reeds ontwikkelde website beginnen en her en der wat zaken aanpassen om zo de kosten te drukken. Wil je hier bepaalde functionaliteit in, dan zal dit wellicht niet standaard in het thema zitten en moeten wij die ontwikkelen. Het eenvoudigste is om hiervoor bestaande plugins te gebruiken. Hierbij ben je dan wel gebonden aan de functionaliteit en veelal de vormgeving van deze plugins maar deze zelf ontwikkelen kan tijdrovend zijn en die tijd moeten wij ook weer in rekening brengen.

Vaste prijzen kun je voor websites niet geven. Dat is alleen mogelijk voor standaardproducten en hier is altijd maatwerk nodig. We zullen daarom altijd een offerte op maat maken. Maar voor een eenvoudige website gebaseerd op een bestaand ontwerp en hier en daar een aanpassing zal waarschijnlijk tussen de €500,- en €1500,- liggen. Een simpele webwinkel zo rond de €1500,- tot €3000,- en een website met een op maat gemaakt ontwerp begint zo vanaf de €2500,-

We adviseren u hier het liefst voor. Neem daarom contact op voor advies op maat

Deel uw project met ons

  Swipe navigatie en afbeeldingen om meer te zien

  Case study

  Bekijk een aantal projecten waar wij trots op zijn

  Lorejas

  Google Analytics

  Met hulp van Google Analytics maken wij het verkeer op uw website en het zoekgedrag van uw bezoekers inzichtelijk zodat u de juiste marketingbeslissingen kunt maken. Voor de inrichting hiervan maken we gebruik van een aantal handige tools zoals Google Tag Manager en Data Studio die ervoor kunnen zorgen dat we diepgaande analyses kunnen maken en simpele rapportages kunnen maken die iedereen begrijpt.

  Google Analytics

  Google Ads

  Als een website onvoldoende verkeer genereert zal deze hoe mooi deze ook is, niet het gewenste resultaat opbrengen. Door advertenties op Google in te zetten helpen wij onze klanten hun doelstellingen te behalen. Omdat we op zoekgedrag kunnen targetten kunnen we heel specifiek bezoekers naar de website halen (en behouden) die aangeven interesse te hebben in uw diensten. Hiermee kunnen we op korte termijn goede resultaten boeken.

  Google Ads

  Heeft u nog vragen?

  Neem direct contact op met een van onze specialisten

  Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder met vragen over hoe wij u het beste kunnen helpen groeien.   Geef aan wat wij voor u kunnen betekenen

   Website laten makenOnline marketingHosting