Google Ads beheer uitbesteden

  • Google Ads Beheer
  • Gecertificeerd Google Partner
  • Wij helpen u, om meer resultaat te behalen
  • Campagne inrichting en beheer op maat
Meer informatie

Google search advertenties

Zoekadvertenties

Wij zetten veelal zoekadvertenties in die boven en onder de zoekresultaten in Google staan. Mensen die hierop klikken zijn actief aan het zoeken naar uw producten of diensten en hiermee kunnen wij veelal snel de deal sluiten door zeer specifiek op zoekgedrag targeten. Wij schrijven voor u pakkende advertentieteksten en zorgen ervoor dat u niet alleen maar meer bezoekers krijgt, maar dat de bezoekers ook daadwerkelijk zoeken naar uw producten of diensten.

Google Adwords display advertenties

Beeldadvertenties

Display advertenties zijn de banners of video advertenties die op tal van websites, mobiele apps en op Youtube worden getoond. Dit type advertenties is vooral geschikt voor branding en uw potentiële klanten al in een vroeg stadium in contact brengen met uw bedrijf. Omdat er veel minder concurrentie op dit type advertentie is kunnen hier enorme volumes mee gegenereerd worden en zijn daarmee een zeer goede aanvulling op tekstadvertenties. Daarnaast helpen deze advertenties goed bij het opbouwen van goede remarketinglijsten.

Google Ads beheer uitbesteden

Het is verstandig om het beheer van Google Ads campagnes uit te besteden aan specialisten in online advertising. Campagne beheer kan een lastige en tijdrovende klus zijn met veel variabelen waar rekening mee gehouden moet worden. De kosten voor adverteren zijn verschillend per branche, maar kunnen snel oplopen. Als je hier niet goed weet hoe je dit correct moet inrichten en optimaliseren zullen er onnodig hoge kosten voor campagnebeheer gemaakt worden en valt het resultaat vaak tegen.

Wij vinden dat het uitbesteden van campagnebeheer voor Google Ads betaalbaar moet blijven. Daarom bieden wij dit aan voor slechts 60,- per uur. Hoeveel uur er nodig is hangt een beetje af van de complexiteit van de campagnes. Als richtlijn kun je ongeveer uitgaan van 30 a 40% van het adverteerbudget voor de 1e maand voor de inrichting en daarna 10% per maand voor verdere optimalisatie en bodmanagement.

Wat u van ons kunt verwachten

Na een beperkt vooronderzoek kunnen wij een voorstel maken voor de campagne indeling. U kent uw business het beste en wij zullen daarom samen met u kijken wat de beste campagne strategie is. We hebben reeds een beetje inzicht in de adverteerkosten, zoekvolumes en regio waarin we willen adverteren.

Hierna volgt uitgebreid zoekwoord onderzoek. Wij kijken in detail naar welke zoektermen we het beste kunnen gebruiken, met welke biedingen en in welke regio. Als dit is goedgekeurd zullen wij deze inrichten en verder optimaliseren. Het optimaliseren in een continue proces van A/B testen en data analyse. In deze fase kunnen onverwachte veranderingen plaatsvinden, bijvoorbeeld als concurrenten dingen veranderen of bij seizoensfluctuaties waarop geschakeld moet worden.

Bereik uw klanten in de gehele customer journey

Bij het inrichten van uw campagnes maken we gebruik van het door Google ontwikkelde See, Thing, Do, Care marketingmodel. Hierbij zetten we brandingadvertenties in op doelgroepen die mogelijk binnenkort opzoek gaan naar uw producten of diensten of al interesse hebben getoond. Dit doen wij met spot goedkope beeldadvertenties. Hiermee kunnen we alvast remarketinglijsten opbouwen waarmee we effectiever kunnen adverteren met tekstadvertenties en zorgen wij ervoor dat uw merk alvast top of mind is op het moment dat er actief gezocht wordt naar uw diensten.

Rapportages

Wij zullen een dashboard voor u maken waarin u kunt terugvinden wat de kosten en resultaten van uw campagnes zijn. Dit maken wij inzichtelijk via een handige interactieve rapportage met realtime data.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met een van onze specialisten

Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder met vragen over hoe wij u het beste kunnen helpen groeien.    Geef aan wat wij voor u kunnen betekenen

    Website laten makenOnline marketingHosting