Online meer resultaat?

Vraag de gratis website scan aan

Website laten maken

Wilt u een resultaatgerichte website laten maken dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op het bouwen van resultaatgerichte websites waar u echt wat aan heeft. In de meeste gevallen bouwen wij WordPress websites. Hierbij krijgt iedere website een uniek en op maat gemaakt design.

De websites die wij bouwen zijn gericht om resultaat te behalen en ook geen standaardoplossingen. Wij houden van design tot oplevering en daarna rekening met diverse belangrijke factoren voor conversie, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine optimalisatie.

WordPress websites

Als u een website wilt laten maken en deze zelf beheren, dan moet u een CMS kiezen. WordPress is hierbij veruit het meest gebruikte, stabielste en best doorontwikkelde systeem op de markt. Daarnaast is WordPress out of the box waarschijnlijk het best ingericht voor zoekmachine optimalisatie. Allemaal redenen voor ons om websites te bouwen op dit systeem.

informatie aanvragen

Deel uw projectResultaatgerichte website laten maken

Wij bouwen uw website met een op maat gemaakt design gericht op conversie

resultaatgerichte website laten maken

Zoekmachine vriendelijke code

Zoekmachine optimalisatie begint bij het gebruik van de juiste code. Onze developers werken hierbij samen met onze SEO specialisten en bouwen uw website op met code die makkelijk door zoekmachines te indexeren is. Daarnaast maken wij gebruik van diverse andere voor SEO relevante technieken.

Zoekmachines werken tegenwoordig met semantische instructies. Dit wil zeggen dat ze willen begrijpen waar de inhoud over gaat. Zo kunnen ze relevantere zoekresultaten vertonen aan hun gebruikers. Hiervoor plaatsen wij specifieke code. Zo krijgt u een voor SEO website die goed gevonden kan worden.

Uw website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Mobiel verkeer is tegenwoordig goed voor meer dan de helft van het internet verkeer. Een responsive webdesign is daarom absoluut essentieel. Mobiele bezoekers gedragen zich echter anders en een responsive design waarbij ieder element op de website onder elkaar staat is ook niet echt gebruiksvriendelijk. Daarom optimaliseren wij specifiek voor mobiele apparaten met belangrijke elementen die gericht zijn op de conversie op mobiele apparaten. Daarnaast speelt de snelheid van uw website een belangrijke rol. Bij het bouwen houden wij rekening met diverse factoren die essentieel zijn voor de snelheid van de website.

seo website laten maken

Kan uw website beter?

Vraag nu een gratis website scan aan

Waar zitten uw sterke en zwakke punten in uw huidige website en hoe kan uw website beter converteren.

Vraag nu de gratis website scan aan en u ontvangt gratis van ons een adviesrapport.

Vraag direct aan


Haal meer uit uw website met online marketing

Laat u adviseren en ontdek hoe u meer uit uw website kunt halen met online marketing

Neem contact op met een van onze specialisten en laat u adviseren

website die werkt