Online meer resultaat?

Vraag de gratis website scan aan

Website laten maken

Wilt u een resultaatgerichte website laten maken dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op het bouwen van resultaatgerichte websites waar u echt wat aan heeft. In de meeste gevallen bouwen wij WordPress websites. Hierbij krijgt iedere website een uniek en op maat gemaakt design.

De websites die wij bouwen zijn gericht om resultaat te behalen en ook geen standaardoplossingen. Wij houden van design tot oplevering en daarna rekening met diverse belangrijke factoren voor conversie, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine optimalisatie.

WordPress websites

Als u een website wilt laten maken en deze zelf beheren, dan moet u een CMS kiezen. WordPress is hierbij veruit het meest gebruikte, stabielste en best doorontwikkelde systeem op de markt. Daarnaast is WordPress out of the box waarschijnlijk het best ingericht voor zoekmachine optimalisatie. Allemaal redenen voor ons om websites te bouwen op dit systeem.

informatie aanvragen

Deel uw projectResultaatgerichte website laten maken

Wij bouwen uw website met een op maat gemaakt design gericht op conversie

resultaatgerichte website laten maken

Zoekmachine vriendelijke code

Zoekmachine optimalisatie begint bij het gebruik van de juiste code. Onze developers werken hierbij samen met onze SEO specialisten en bouwen uw website op met code die makkelijk door zoekmachines te indexeren is. Daarnaast maken wij gebruik van diverse andere voor SEO relevante technieken.

Zoekmachines werken tegenwoordig met semantische instructies. Dit wil zeggen dat ze willen begrijpen waar de inhoud over gaat. Zo kunnen ze relevantere zoekresultaten vertonen aan hun gebruikers. Hiervoor plaatsen wij specifieke code. Zo krijgt u een voor SEO website die goed gevonden kan worden.

Uw website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Mobiel verkeer is tegenwoordig goed voor meer dan de helft van het internet verkeer. Een responsive webdesign is daarom absoluut essentieel. Mobiele bezoekers gedragen zich echter anders en een responsive design waarbij ieder element op de website onder elkaar staat is ook niet echt gebruiksvriendelijk. Daarom optimaliseren wij specifiek voor mobiele apparaten met belangrijke elementen die gericht zijn op de conversie op mobiele apparaten. Daarnaast speelt de snelheid van uw website een belangrijke rol. Bij het bouwen houden wij rekening met diverse factoren die essentieel zijn voor de snelheid van de website.

seo website laten maken

Kan uw website beter?

Vraag nu een gratis website scan aan

Waar zitten uw sterke en zwakke punten in uw huidige website en hoe kan uw website beter converteren.

Vraag nu de gratis website scan aan en u ontvangt gratis van ons een adviesrapport.

Vraag direct aan


Websites speciaal voor kleine zelfstandige

Met name voor kleine zelfstandige zoals ZZP’ers kan het lastig zijn om een website te beheren. Hier gaat namelijk veel tijd in zitten en vereist wel enige vaardigheid. Wij zien dat veel zelfstandige geen website hebben en als die er wel is dat hier geen aandacht aan besteed wordt waardoor deze verouderd, fouten gaat vertonen, volledig naar de achtergrond verdwijnt en al helemaal niet meer gevonden wordt. Dit vinden wij echt zonde want 80% van alle mensen zoekt eerst naar informatie op het internet voordat ze een aanvraag indienen of een aankoop doen.

Om deze reden hebben wij het Alles-in-1 pakket ontworpen. Dit pakket is specifiek ontworpen voor kleine zelfstandige die met hun website meer resultaat wilt behalen. Naast een resultaatgerichte website gaan wij u helpen resultaat te behalen. Dit doen wij door ten eerste te zorgen dat uw website altijd goed blijft werken en kunnen op uw verzoek aanpassingen doen. Daarnaast helpen wij u met online marketing. Zo wordt uw website in plaats van slechts een online visitekaartje gebruikt als een volwassen marketingkanaal waar u al snel een groot deel van uw opdrachten uit zult halen.

Haal meer uit uw website met online marketing

Laat u adviseren en ontdek hoe u meer uit uw website kunt halen met online marketing

Neem contact op met een van onze specialisten en laat u adviseren

website die werkt


Wat voor contracten hanteren jullie?
Voor het afsluiten van een contract voor de bouw van een website vragen wij een aanbetaling van 30% van het factuurbedrag en 70% bij oplevering. Bij abonnementen hanteren wij een minimale looptijd van 12 maanden. Hierbij zal de eerste termijn ingaan op de 1e van de maand na de oplevering van de website. Hierna kan het abonnement per maand worden opgezegd.
Bouwen jullie ook website op andere systemen dan WordPress?
Binnen onze abonnementen bouwen wij alleen websites op basis van WordPress. Voor Webshops bieden wij echter nog een 2e optie voor Prestashop. Wilt u een ander systeem dan kunt u een offerte op maat aanvragen. Deze zijn echter niet beschikbaar in combinatie met het gebruikelijke abonnement.
Wat houd onderhoud en support in?
Bij het Alles-in-1 pakket zorgen wij ervoor dat uw website up-to-date blijft. Maar u wilt waarschijnlijk ook af en toe wijzigingen maken in uw website of pagina’s toevoegen. Als u dit niet zelf kunt of wilt doen is het verstandig om dit uit te besteden. Binnen ons Alles-in-1 pakket is dit binnen redelijke termijnen inbegrepen. Dit zelfde geldt voor het contact opnemen met een van onze support medewerkers voor advies. Deze redelijke termijn stellen wij op ca. gemiddeld 1 uur onderhoud en support per maand dat uw abonnement loopt.
Hoe snel wordt een website opgeleverd?
Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij speelt vooral de complexiteit van het project een rol, de snelheid waarop feedback kan worden gegeven en het aantal aanpassingen die gedaan moet worden. In de praktijk zullen de meeste projecten in ca. 2 tot 6 weken opgeleverd kunnen worden.
Is conversie optimalisatie inbegrepen?
Bij het bouwen van een resultaatgerichte website werken onze marketeers samen met de designers aan de vormgeving van de website. Hierbij houden wij rekening met belangrijke factoren voor de conversie. Voor volledige conversie optimalisatie is het echter nodig om doorlopend testen uit te voeren en het ontwerp aan te passen. Hiervoor is software beschikbaar maar is niet standaard inbegrepen.
Blijft mijn WordPress website altijd up-to-date?
Alleen binnen het Alles-in-1 pakket zorgen wij er standaard voor dat de website altijd up-to-date blijft. Bij alle andere websites is dit niet standaard inbegrepen. Wilt u een resultaatgerichte website laten maken die niet onder het Alles-in-1 pakket valt en er zeker van zijn dat alles up-to-date blijft kunt u afspraken met ons maken over het onderhoud van uw website.