Online meer resultaat?

Vraag de gratis website scan aan

WordPress websites

WordPress websites zijn op afstand de meest gebruikte websites in Nederland en daarbuiten. WordPress websites zijn namelijk erg stabiel en gebruiksvriendelijk. Omdat er voor vrijwel alle toepassingen wel reeds ontwikkelde thema’s of plugins beschikbaar zijn liggen de ontwikkelkosten vaak lager dan bij andere platformen. Voor ons was de keus ook logisch, om standaard bij het bouwen van een website voor WordPress te kiezen.

Custom build WordPress websites

Om de beste resultaten te behalen maken wij voor iedere klant een op maat gemaakt ontwerp. In tegenstelling tot veel standaardoplossingen zorgen wij ervoor dat uw website goed aansluit op uw doelstellingen. Denk hierbij niet alleen aan het juiste kleurgebruik en plaatsen van de juiste call to actions maar vooral ook op gebied van zoekmachine optimalisatie. Bij het bouwen houden wij ook rekening met belangrijke (technische) SEO factoren zoals zoekmachine vriendelijke code en het correct implementeren van een logische structuur.

informatie aanvragen

Deel uw projectWat kunt u verwachten

Resultaatgerichte WordPress websites

Goed vindbaar met zoekmachine vriendelijke code

Een mooie WordPress website is leuk maar zonder bezoekers schiet het ook niet op. Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van online marketing en begint bij de bouw van de website. Wanneer de code van de website goed is opgebouwd zullen zoekmachines makkelijker de website kunnen indexeren. Bij het bouwen van uw WordPress website houden we daarom ook rekening met (technische) zoekmachine optimalisatie. Dit houd in dat wij zoekmachine vriendelijke code gebruiken en technieken gebruiken die het zoekmachines duidelijk maakt waar de inhoud (of delen daarvan) over gaat. Daarnaast zullen onze SEO specialisten tevens vanuit hun oogpunt de website logisch indelen en noodzakelijke aanpassingen doen zodat de huidige posities in zoekmachines op zijn minst behouden blijven.

wordpress websites
wordpress website laten maken

Gebruiksvriendelijkheid op mobiele apparaten

Omdat mobiel verkeer momenteel goed is voor de ruime helft van al het internetverkeer is het absoluut essentieel om de website juist voor mobiele gebruikers te optimaliseren. Moderne websites hebben vrijwel altijd een responsive ontwerp. Hierdoor past de website zich aan de schermresolutie van de gebruiker aan. Aan mobiele optimalisatie wordt vaak maar weinig gedaan. Hierdoor krijgen mobiele gebruikers vaak te maken met enorm lange webpagina’s met (grote), voor desktop ontworpen elementen erop. Daarnaast converteren mobiele gebruikers op een andere manier dan desktop gebruikers. Bij het bouwen van een website houden wij daarom rekening met de gebruiksvriendelijkheid op mobiel. Het ontwerp passen wij zo aan dat deze gebruiksvriendelijk zal zijn op mobiel en plaatsen call to actions die specifiek ontworpen zijn voor de conversie van mobiele gebruikers.

Kan uw website beter?

Vraag nu een gratis website scan aan

Waar zitten uw sterke en zwakke punten in uw huidige website en hoe kan uw website beter converteren.

Vraag nu de gratis website scan aan en u ontvangt gratis van ons een adviesrapport.

Vraag direct aan


Haal meer uit uw website met online marketing

Laat u adviseren en ontdek hoe u meer uit uw website kunt halen met online marketing

Neem contact op met een van onze specialisten en laat u adviseren

website die werkt


Welke voorwaarden hanteren jullie?
Bij het afsluiten van een contract hanteren wij een aanbetaling van 30% van het factuurbedrag en 70% bij oplevering. Soms lopen projecten echter uit omdat bij de oplevering vaak bijkomende werkzaamheden zijn die niet in de offerte waren opgenomen. Als dit buiten de redelijke grenzen valt hanteren wij nacalculatie.
Maken jullie ook simpele websites?
Veel webbouwers maken websites op basis van een standaard WordPress thema zonder al te veel aanpassingen. Deze WordPress websites zijn vaak scherp geprijsd omdat deze webbouwers veelal alleen de demo content inladen en wat teksten en afbeeldingen plaatsen. Dit soort websites zien er vaak “standaard” uit en gezien wij kwaliteit willen leveren maken we websites liever op maat. Indien u liever een simpele standaardoplossing wilt dan kunnen wij dit natuurlijk wel voor u regelen. Vraag hiervoor een offerte op maat aan.
Wat kan ik verwachten van een custom build website?
Bij een custom build website krijgt u een uniek ontwerp bestaande uit een aantal pagina’s. Hierbij zal een designer in Photoshop uw website tekenen. Het eindresultaat kan volledig vanaf de grond af worden gebouwd of met hulp van een bestaand thema. In dit laatste geval zullen wij het thema zodanig aanpassen dat het geen “standaard” ontwerp meer is maar het gewenste design.
Hoe snel wordt een website opgeleverd?
Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij speelt vooral de complexiteit van het project een rol, de snelheid waarop feedback kan worden gegeven en het aantal aanpassingen die gedaan moet worden. In de praktijk zullen de meeste projecten in ca. 2 tot 6 weken opgeleverd kunnen worden.
Krijg ik een andere website voor mobiele gebruikers?
Nee. Wij bouwen uw website met hulp van een responsive design. Voor mobiele bezoekers zullen we extra code schrijven om de inhoud gebruiksvriendelijker te maken. Omdat mobiele gebruikers op een andere manier converteren zullen wij nieuwe acties toevoegen die daarop gericht zijn. Daarnaast zijn bepaalde acties juist op desktop relevant en die kunnen op mobiel verborgen worden.