RuimteDirect

ruimtedirect

Project Omschrijving

Vanuit RuimteDirect was er behoefte aan een nieuwe website. Er kwam onvoldoende conversie uit de bestaande website en dit moest verbeterd worden. Voor RuimteDirect was het belangrijk dat in het ontwerp naar voren kwam dat ze de goedkoopste aanbieder in de regio waren. Hier is in het design rekening mee gehouden en uitgewerkt in een website waarbij de conversie doelen gelijk duidelijk zijn.

Project Details

Klant RuimteDirect
Datum Februari 2016
Werkzaamheden Webdesign, Webdevelopment, SEO, SEA
CMS WordPress
URL www.ruimtedirect.nl

Belangrijke werkzaamheden

Het moest op deze website duidelijk zijn wat opslagruimte bij RuimteDirect kost en hoe ze contact met ze op kunnen nemen. Het design is hier een zeer belangrijk onderdeel van geweest. De realisatie is vervolgens gedaan met een WordPress thema waar de nodige maatwerk aanpassingen voor zijn gedaan.

Uitdagingen

De website moest een ruimtecalculator hebben. Deze bestond uit enkele rekenmodellen die weer gekoppeld moesten zijn aan een aanvraagformulier. Deze functionaliteit was vrij complex en tijdrovend. Het uiteindelijke resultaat was een rekenmodel met 4 verschillende soorten ruimteberekeningen en een gekoppeld offerteformulier wat veel ingevuld wordt.

Wilt u ook een website als deze?

Neem contact met ons op en laat u adviseren

Neem contact op met een van onze specialisten en laat u adviseren