Compareall

compareall

Project Omschrijving

Voor Comperall was moest er een prijs vergelijkingswebsite gebouwd worden. Alles in een op maat gemaakte applicatie binnen een multi domein omgeving. Het is de bedoeling dat in de nabije toekomst diverse vergelijkers beschikbaar zijn. Voor nu is er gestart met de hoofdwebsite compareall en twee vergelijkers respectievelijk vergelijkuwenergie.com en de zorgverzekering-vergelijker.nl. Voor de twee vergelijkers is er een prijsvergelijker o.b.v. Daisycon gemaakt met aparte invoervelden en de nodige aanpassingen om het binnen de branding van Compareall te maken.

Project Details

Klant Compareall Datum Juni 2017 Werkzaamheden Webdevelopment CMS WordPress URL www.compareall.nl
zorgvergelijker

Belangrijke werkzaamheden

De webapplicatie vereiste veel maatwerk. We hebben hierbij gebruik gemaakt van de vergelijkers van Daisycon. Echter zijn er diverse aanpassingen aan gemaakt zoals extern gestuurde formulieren en het aanpassen van het design. Daarnaast werkte de website binnen een WordPress multi domein omgeving en is er een multi domein blog gemaakt en implementatie van diverse API’s waaronder Trustpilot.

Relevante taken

 • Op maat gemaakt ontwerp PSD naar WordPress converteren
 • Multi domein setup
 • Multi domein Blog met categorieen per domein
 • Op maat gemaakte faq plugin
 • Implementatie van Daisycon vergelijker
 • Via een op maat gemaakt invoerformulier de externe vergelijker van Daisycon aansturen binnen een multi domein omgeving
 • Integratie van de Trustpilot API
 • Integratie van Mailchimp
 • Verchillende pagina mobiel / desktop i.p.v. responsive design om het meer als app te laten werken
 • Integratie van Google Analytics binnen een multi domeinomgeving
 • Nog tal van andere zaken

Hoe dit project verliep

Het was in de eerste instantie de bedoeling om een applicatie te bouwen met help van de API van Skyscanner. Deze bleek echter niet meer beschikbaar en we hebben geholpen met het zoeken naar een ander alternatief. Hierbij hebben we advies gegeven om gebruik te maken van de vergelijkers van Daisycon. De implementatie zou hierdoor wat anders worden dan de volledig op de API gebaseerde Skyscanner App en met de nodige beperkingen van dien. We hebben vervolgens de standaard applicatie van Daisycon aangepast aan onze wensen en via een extern script belangrijke functionaliteit aan deze vergelijker toegevoegd zodat deze past binnen de wensen van onze klant.

Uitdagingen

Dit project werkte met de vergelijkers van Daisycon maar we moesten invulformulieren op maat maken en laten werken met de externe applicatie. Dit vereiste het nodige maatwerk. Daarnaast is er een specifiek mobiele weergave gemaakt (mobile optimised ipv alleen responsief) waarmee het op mobiel meer werkt als een mobiele app.

Wilt u ook een website als deze?

Neem contact met ons op en laat u adviseren

Neem contact op met een van onze specialisten en laat u adviseren