BudgetRuimte

compareall

Project Omschrijving

Voor BudgetRuimte moest er een nieuwe website komen. Omdat dit een nieuwe handelsnaam van RuimteDirect is kon de website hierop gebaseerd worden. De site heeft leadgeneratie als doel. Hiervoor moest er met een externe designer gewerkt worden en vervolgens de site binnen het Avada thema ombouwen naar het ontwerp.

Project Details

Klant BudgetRuimte
Datum Januari 2019
Werkzaamheden Webdevelopment
CMS WordPress
URL www.budgetruimte.nl

zorgvergelijker

Uitdagende werkzaamheden

De website kreeg een nieuwe opslagruimte calculator. Er moest een opslagruimte calculator in. Deze bouwen op basis van een contact formulier plugin leek niet het gewenste resultaat op te leveren. Daarom is deze volledig op maat gebouwd. Hierbij zijn drie verschillende calculators in een pagina geïntegreerd die via AJAX geladen worden. Deze implementatie was vrij ingewikkeld en vereiste veel maatwerk.

Relevante taken

  • Overleg met designer
  • PSD naar WordPress converteren binnen het Avada Thema met redelijk wat custom CSS
  • Aanpassingen voor mobiele optimalisatie
  • Toevoegen van custom posts
  • Op maat gemaakt pagina template maken
  • Ruimtecalculator bouwen op maat via AJAX
  • Vullen van de website
  • Basis SEO

Hoe dit project verliep

Dit project ging goed al heeft het maanden geduurd voordat de klant tevreden was met het ontwerp. Om deze site te bouwen was veel HTML/CSS nodig binnen de pagebuilder van Avada.

Het lastigste was het bouwen van de ruimtecalculator. Hierbij werden drie verschillende calculators gebouwd die via AJAX geladen werden. Omdat deze calculators niet even groot zijn moest er het nodige gedaan worden aan DOM manipulatie en animaties om dit goed te laten werken. Dit vereiste veel custom JavaScript en jQuery functies

Uitdagingen

Het project vereiste redelijk was maatwerk binnen Avada. Met name de ruimtecalculator was lastig omdat deze veel custom code vereiste.

Wilt u ook een website als deze?

Neem contact met ons op en laat u adviseren

Neem contact op met een van onze specialisten en laat u adviseren