Barbery Clinic

barbery clinic

Project Omschrijving

Barbery Clinic wou meer online verkeer realiseren en aanvragen via de website realiseren. De website was echter verouderd en slecht vindbaar. Voor dit project is een nieuwe website gebouwd, zoekmachine optimalisatie gedaan en vervolgens een Adwords campagne gestart. Barbery Clinic biedt cosmetische behandelingen aan en in deze markt is de uitstraling zeer belangrijk. In het design is hier daarom extra rekening mee gehouden en is er rekening gehouden met belangrijke conversiedoelen.

Project Details

Klant Barbery Clinic
Datum Juni 2016
Werkzaamheden Webdevelopment, SEO, SEA
CMS WordPress
URL www.barberyclinic.nl

Belangrijke werkzaamheden

De website moest makkelijk zelf te beheren zijn en goed vindbaar in zoekmachines. Daarom hebben wij deze website gebouwd op basis van WordPress waarbij rekening is gehouden met diverse technische SEO technieken. Grote afbeeldingen zijn een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Dit maakte de website echter trager waardoor er extra aandacht besteed moest worden aan het optimaliseren van de prestaties van de website.

Uitdagingen

Voor zoekmachine optimalisatie moesten er diverse zaken gedaan worden. Ten eerste moesten er teksten herschreven worden en de linkstructuur worden aangepast. Er zijn de nodige technische aanpassingen gedaan en instellingen veranderd.

Wilt u ook een website als deze?

Neem contact met ons op en laat u adviseren

Neem contact op met een van onze specialisten en laat u adviseren