Het Website Die Werkt partnerprogramma

Om onze diensten te promoten werken wij samen met diverse partners die toegevoegde waarde kunnen leveren aan ons merk. Het partnerprogramma heeft het doel om meer verkoop te realiseren via partners die complementaire diensten leveren.
Wij betalen tot 10% commissie uit. Iedere maand zolang de klant bij ons blijft.
partner programma

Voor wie

De meest ideale partners zijn bedrijven c.q. freelancers die zich bezig houden met het bouwen van websites of (online) marketingdiensten. Veel van deze bedrijven specialiseren zich op een vakgebied zoals bijvoorbeeld het bouwen van websites maar bieden geen online marketing diensten aan en visa versa. Juist voor deze partijen is een samenwerking interessant.

Hoe werkt het

Leads worden in de meest ideale manier zelf aangebracht door middel van het invullen van een formulier, e-mail of telefonisch zodat wij weten van wie de aanvraag komt. Hierbij zullen wij natuurlijk zo goed mogelijk met u samenwerken om ook uw toegevoegde waarde te versterken.

Daarnaast is het mogelijk om onze diensten te promoten op uw website. Hierbij zal de commissie worden toegewezen aan de laatste indirecte klik. U krijgt hiervoor een trackingcode die u aan uw link kunt toevoegen. Zodra een aanvraag bij ons binnenkomt en ook daadwerkelijk klant wordt krijgt u daarvan bericht en ontvangt u een commissie. De uitbetaaldrempel is hierbij €25,- en zal rond de 1e van de maand worden uitbetaald nadat de klant zijn factuur heeft voldaan.

Interesse

Het partnerprogramma van Website Die Werkt kan u maandelijkse terugkerende inkomsten opleveren zolang de klant bij ons blijft. Dit kan leuk oplopen. Heeft u hierin interesse vul het inschrijfformulier in of stuur uw vraag naar affiliate@websitediewerkt.nl